51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Hudfarvet top med bar ryg

Vær den første til at bedømme dette produkt

Hudfarvet bh til sportsdans og gymnastik. Hudfavet BH med fast ryg, der trækkes over hovedet. BH-stropper i klar silikone medfølger. Ideel under gymnastikdragter og dansekjoler hvor stropperne ikke må være synlige. Stropperne kan sættes på 2 forskellige måder: Almindeligt eller med krydsede stropper.

Mulighed for prøvesæt og rabat ved holdbestilling.

Model: Bodywrappers Pull-on top

Farve: Hudfarvet
Størrelse: 8-10 år, 12-14 år og meget små voksenstørrelser XS, S, M, L, XL (svarer til ca. 60-85 A/B/C)

Læs mere om hudfarvet top med bar ryg >>

Status: På lager

239,00 kr

* Påkrævede felter

Bodywrappers
Har du brug for hjælp? Sports bh guide Find størrelse Kontakt kundeservice
Sports bh guide
Mulighed for gratis fragt på alle ordrer - uanset ordrestørrelse Retur eller bytte - ingen problemer Kun de bedste sports bh'er er gode nok - ring eller skriv og få personlig vejledning af Louise Prøv flere størrelser og modeller i ro og mag derhjemme

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Bodywrappers Hudfarvet top med bar ryg
Størrelse
8-10 år, 12-14 år og XS-XL - svarer til 60-85 A/B/C

Den hudfarvede top passer til en A/B skål, dvs. en lille barm. Vælg størrelsen ud fra din omkreds. Du kan finde hjælp til at måle din størrelse her >>

XS = 60 A/B
S= 65-70 A/B
M= 70-75 A/B
L= 75-80 A/B
XL = 80-85 B/C

Hvis ikke du har mulighed for at måle dig skal du vælge ud fra din blusestørrelse.
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler Pull-on top, hvis du har brug for en hudfarvet top med bar ryg og gennemsigtige (eller hudfarvede) stropper.

Den hudfarvede top med bar ryg er en god og meget populær basismodel indenfor de hudfarvede bh'er.
Materiale
82% nylon, 18% spandex
Front
Selve toppen består af et enkelt lag fast elastisk hudfarvet stof. Kanten er med ombuk og flad syning. Fronten har runding i halsudskæringen.
Inderside
Da den hudfarvede top med bar ryg består af et enkelt lag materiale er bagsiden helt glat. Der er ombuk med flad syning rundt i kanten.
Ryg
Ryggen er bar og den hudfarvede bh med fyld holdes fast med en rygstrop i klar silikone.

Der følger en rygstrop med bh'en, der passer til den størrelse du har købt. Du kan købe ekstra (og andre størrelser) her: køb ekstra rygstrop

Der er god holdbarhed i stroppen, men wondersport.dk anbefaler at du har en ekstra med i tasken til vigtige turneringer hvis uheldet er ude. Brug af selvbruner nedsætter levetiden af rygstroppen. Du skal regne med at bruge 2 rygstroppe pr. sæson.

Den hudfarvede bh med fyld har aftagelige og justerbare stropper. Der medfølger stropper i klar silikone.

Stropperne kan sættes på 2 forskellige måder: med krydsede stropper eller som halternack (enenkelt strop rundt om nakken). Se de to muligheder på billederne.
HalterneckKrydsede stropper
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Den hudfarvede top med bar ryg er en god basismodel hvis du søger en hudfarvet top til gymnastik eller dans. Modellen er med den simple udformning en god model under dragter med bar ryg. Hvis du har en dragt med dyb udskæring eller bare skuldre er den hudfarvede top med bar ryg ofte lidt for dækkende. Der er andre modeller, der dækker mindre. Se alternativer lidt længere nede på siden.

Der kan købes ekstra skulderstropper hvis de med tiden trænger til at blive skiftet, så Bh'en har en lang levetid. Skulderstropperne kan også udskiftes med stropper i hudfarvet.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Fælles for alle de hudfarvede bh'er til gymnastik og dans er, at de kun støtter nok til en lille barm. Hvis du har en større barm og søger en hudfarvet bh, er denne det bedste valg. Fronten er nemlig ret dækkende og kan sagtens strække sig over en større barm.
Alternativer
Læs guiden for hudfarvede bh'er hvis du vil have en detaljeret gennemgang af de forskellige modeller.

Hvis du søger samme model som Hudfarvet top med bar ryg, men ikke har brug for den bare ryg, så findes der en tilsvarende model hvor stoffet går hele vejen rundt om kroppen. Se: Pull-on hudfarvet bh top.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hudfarvet top med bar ryg

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.