51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Hudfarvet bh med fyld

Hudfarvet bh med fyld. Ideel til dans og gymnastik. Bh'en har vatterede skåle, der giver en smule form og fylde.

Denne hudfarvet bh har en lige overskæring. Den er især et populær valg under discodragter, der ofte har en lav og lige halsudskæring. Med denne hudfarvede bh er der ingen synlige trekanter fra bh'en.

Den hudfarvede bh med fyld har en meget lille vattering og kan derfor også bruges til børn uden bryster. Den giver ikke en synlig barm. Blot en afrunding under dragten. Fyldet gør blot at selve bh'en er mere fast og derfor ikke laver grimme fiolder under dragten.

Hvis du er i tvlvl om hvilken halsudskæring din dragt har eller hvis du skal bruge bh'en under flere dragter, så er det denne hudfarvede bh du skal vælge. Det er den, der går bedst under de fleste halsudskæringer.

Der medfølger gennemsigtige BH-stropper, der kan reguleres i længden og sættes på tre forskellige måder: som almindelige bh-stropper, i et kryds eller som halterneck (med en enkelt bh strop rundt om halsen). Vælg den måde du synes er mest komfortabet og passer bedst under din dragt eller kjole.

Farve: Hudfarvet
Størrelse: XS, S, M, L, XL (svarer til 60-85 A/B/C)

Holdbestilling - køb flere og få rabat

  • Se holdrabat for Hudfarvet bh med fyld:

  • Bestil prøvesætLæs mere om Hudfarvet bh med fyld >>


Status: På lager

379,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Bodywrappers Hudfarvet BH med fyld.
Størrelse
XS-XL - svarer til 60-85 A/B/C

Den hudfarvede BH med fyld passer til en A/B skål, dvs. en lille barm. Vælg størrelsen ud fra din omkreds. Du kan finde hjælp til at måle din størrelse her >>

XS = 60 A/B
S= 65-70 A/B
M= 70-75 A/B
L= 75-80 A/B
XL = 80-85 B/C

Hvis ikke du har mulighed for at måle dig skal du vælge ud fra din blusestørrelse.
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler Hudfarvet bh med fyld til gymnastik og dans hvis du ønsker en hudfarvet bh med fyld, hvor dragten har bar ryg.

Fordelen ved den hudfarvede bh med fyld er at den har vatterede skåle, hvilket giver fylde og facon til en lille barm og skjuler brystvorter.
Materiale
82% nylon, 18% spandex. Stoffet i kanten på indersiden er 100% polyester
Front
Fronten består af et 2-lags materiale. Stoffet på ydersiden er strækbart med en glat yderside, der betyder at dragten eller kjolen du har udenpå falder godt over barmen. Bagsiden består af to vatterede skåle, der er holdt fast i en kant af blødt og åndbart materiale.

Fronten har en lige overskæring, hvilket giver en flot facon til barmen. Bemærk at den lige (og lave) overskæring gør den hudfarvede bh med fyld til et godt valg under dragter og dansekjoler med bare skuldre.
Inderside
Indersiden består af to vatterede skåle, der er syet i en kant af blødt stof. Der er ingen generende syninger over brystet.
Ryg
Ryggen er bar og den hudfarvede bh med fyld holdes fast med en rygstrop i klar silikone.

Der følger en rygstrop med bh'en, der passer til den størrelse du har købt. Du kan købe ekstra (og andre størrelser) her: køb ekstra rygstrop

Der er god holdbarhed i stroppen, men wondersport.dk anbefaler at du har en ekstra med i tasken til vigtige turneringer hvis uheldet er ude. Brug af selvbruner nedsætter levetiden af rygstroppen. Du skal regne med at bruge 2 rygstroppe pr. sæson.

Den hudfarvede bh med fyld har aftagelige og justerbare stropper. Der medfølger stropper i klar silikone.

Stropperne kan sættes på 3 forskellige måder: Almindeligt, som halterneck eller med krydsede stropper.
Alm. rygHalterneckKrydsede stropper
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Den hudfarvede bh med fyld er den model, der dækker mindst i siden. Den er derfor god til dragter med bare skuldre.

Der kan købes ekstra skulderstropper hvis de med tiden trænger til at blive skiftet, så Bh'en har en lang levetid. Skulderstropperne kan også udskiftes med stropper i hudfarvet. Ligesom ved rygstroppen gælder det, at brug af selvbrunder nedsætter levetiden. Du skal regne med at udskifte BH-stropperne i løbet af sæsonen. De hudfarvede har længere levetid end de klare.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Den hudfarvede bh med fyld kommer med en rygstrop, der passer til den størrelse du har valgt. Hvis du senere har brug for en større (eller mindre) strop kan rygstroppen udskiftes med en i en anden størrelse. Rygstropperne fås i 6 forskellige størrelser her: køb rygstrop.
Alternativer
Læs guiden for hudfarvede bh'er hvis du vil have en detaljeret gennemgang af de forskellige modeller.

Hvis du søger et andet alternativ med fyld, så finder du den her: hudfarvet bh med fyld og dyb udskæring. De to modeler adskiller sig i snittet i fronten. De fleste vælger efter udformningen af den dragt eller dansekjole den hudfarvede bh med fyld skal anvendes under.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hudfarvet bh med fyld

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.