51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Frontlukket sports bh - Purelime (A-G skål)

Gratis fragt
Levering 1-2 arbejdsdage

Frontlukket sports bh fra Purelime. Sports bh med bryderryg, der lukkes foran.

Purelime 0092 - Sports bh med frontlukning fra Purelime.

Den frontlukkede sports bh fra Purelime bliver ofte valgt af kvinder, der har problemer med skuldre eller arme og har svært ved at lukke en sports bh på ryggen.

Den frontlukkede sports bh er også den mest populære og anvendte sports bh efter brystoperation hvor der kræves frontlukket sports bh. Purelime 0092 er en af de mest anbefalede frontlukkede sports bh'er efter brystoperation.

Purelime frontlukket sports bh er lille i størrelsen. Hvis du er i tvivl, så gå en omkreds op. Der er nemlig ikke justeringsmuligheder i omkredsen på en frontlukket sports bh, så skal du vælge den største omkreds hvis du ligger mellem størrelser.

Den frontlukkede sports bh bliver løsere ved brug og vask.

Farve: Sort
Størrelse: 70-90 A/B/C/D/E/F/G
Uden bøjle.

Purelime frontlukket sports bh er meget lille i størrelsen. Især i omkreds.

Størrelsesvejledning til Purelime Frontlukket sports bh


Materiale: Materialet der er svedtransporterende og strækbart består af 90% polyamid og 10% elastan, der transporterer sved fra huden, holder formen og tørrer hurtigt ved vask.

Læs mere om Purelime frontlukket sports bh >>Prisgaranti på Purelime Frontlukket sports bh

Status: På lager

389,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Purelime 0092 - Purelime Frontlukket sports bh
Størrelse
70-90 A/B/C/D/E/F/G
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler denne sports bh hvis du søger en frontlukket sports bh. Frontlukkede sports bh'er er bedst til en mindre til mellem størrelse barm. Derfor fås modellen ikke til de helt store skålstørrelser.

Denne frontlukkede sports bh er også populær efter brystoperation, da Purelime 0092 er en af de mest anbefalede frontlukkede sports bh'er efter brystoperation.
Materiale
Materialet der er svedtransporterende og strækbart består af 90% polyamid og 10% elastan, der transporterer sved fra huden, holder formen og tørrer hurtigt ved vask.
Front
Dobbelt lag i skålene (giver fasthed og støtte over brystet). I midten (i adskillelsen mellem brysterne) er en række hægter i hele frontens højde. Der er 6 hægter i de mindste størrelser og 7 hægter i de største størrelser. Dvs. fronten kan åbnes helt og den frontlukkede sports bh tages på som en vest og lukkes foran.
Inderside
Der er ingen sømme over brystvorterne - selve skålen er i et stykke. Sømmene rundt om skålene er indkapslede o bløde bånd og bagsiden vidner i det hele taget om en bh af god kvalitet.
Ryg
Ryggen er lavet i et mesh materiale (strækbart stof med huller, der giver god ventilation). Der er ingen hægter på ryggen og den frontlukkede sports bh er derfor god til øvelser hvor du ligger ned. Der er ingen generende spænder.
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
I en sports bh med frontlukning får du lidt mindre justeringsmuligheder i omkredsen og stropperne i forhold til en "normal" sports bh med rygspænde. Til gengæld er den meget nem at få på - især hvis du har problemer med skuldre, nakke eller arme.

I Purelime 0092 er det er muligt at justere lænden af stropperne en smule (der er 3 placeringer af hægten med ca. 1 cm imellem), der hvor bagsiden møder forsiden på skulderne (det ses tydeligst på billedet af den sorte sports bh skråt bagfra). Det er en stor fordel for Purelime 0092, da det oftest ikke er muligt at justerere stropperne i en sports bh med hægter foran.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Størrelsen opleves som lille. Der er ikke justeringsmiuligheder i omkredsen, så obvervej om du skal have en omkreds større end du er vant til.
Alternativer
Et alternativ indenfor frontlukkede sports bh'er er Shock Absorber Zipped, der er en sports bh med frontlukning med lynlås.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

bedste sports bhReview by Dorthe Christensen
Vurdering
sidder perfekt og er super dejlig at have på, jeg har dårlig arme og nakke . (Indsendt den 23/01/2015)
Rigtig god og hurtig serviceReview by Sanne rasmussen
Vurdering
Meget tilfreds (Indsendt den 06/11/2014)
SuperReview by Susan Wie Johansen
Vurdering
Jeg er super glad for " Frontlukket sports bh - Purelime" Jeg har nerversmerter i højre skulder og arm. Det er supert, at den er lukket foran og at stropperne ikke går hen over skulderen, men over musklen tættere på halsen. (Indsendt den 30/12/2013)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Frontlukket sports bh - Purelime (A-G skål)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.