51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

COVID-19 - vi er her stadig og er klar til at hjælpe

COVID-19/Coronaepidimen er en svær tid for os alle. Vi må justere og arbejde sammen for at få det til at lykkes. Derfor har jeg lavet nogle justeringer så du kan få leveret pakken hjem til dig selv. Jeg (Louise) løber hurtigt, følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, holder et højt hygiejneniveau og ikke mindst - holder det gode humør. Giv mig et kald eller skriv hvis du har brug for hjælp.


Gratis fragt

Der er fortsat mulighed for at få gratis fragt på ordrer over 349 kr. Pakken leveres til en GLS pakkeshop. Der er lavet en række tiltag i pakkeshops så du ikke længere behøver kvittere for pakker mm. Husk at holde afstand. Eller få leveret derhjemme (se nedenfor).Mulighed for hjemmelevering

Hvis du gerne vil have leveret pakken hjem til dig selv, så er det muligt. Hjemmelevering koster 39 kr ekstra.

Pakken bliver leveret af GLS på din adresse. Det er vigtigt at du er hjemme eller har en fuldmagt til GLS på adressen, da GLS ellers leverer din pakke i en GLS pakkeshop.Tag prøverummet med hjem med direkte levering til din adresse

På alle Tag prøverummet med hjem leveringer tilbyder jeg hjemmelevering uden merpris under COVID-19 epidemien. Brug tiden på at finde din perfekte sports bh ved at bestille et udvalg hjem. Du skal returnere prøverumspakken indenfor 30 dage. Hvis du har brug for ekstra tid til returnering, så finder vi ud af det.30 dages returret - med mulighed for specialaftaler

Den normale returret er hos wondersport.dk udvidet fra de normale (og lovpligtige) 14 dage til 30 dage. Sådan fortsætter det under Coronakrisen. Men der er ikke nogle af mine kunder, der skal komme i klemme. Så sidder du i karantæne eller er du på anden vis ramt af Coronakrisen, så du ikke kan overholde de 30 dage, så kontakt mig. Så laver vi en aftale så din returret bliver udvidet.
Sammen finder vi ud af det. Kontakt mig på kundeservice@wondersport.dkOm wondersport

Hej! Jeg hedder Louise, og det er mig du handler med, når du bestiller hos wondersport.dk.

Corona epidemien er en svær tid for os alle. Også for en lille selvstændig erhvervsdrivende som mig.

At du fortsat handler hos mig gør en kæmpe forskel - mere end du kan forestille dig. Tusind tak for det!

Normalt varetager jeg selv mange funktioner i virksomheden. Her under COVID-19 epidemien har jeg endnu flere kasketter på. Det er for tiden mig selv, der pakker din pakke og det giver dig som kunde stor sikkerhed for at varer og pakker håndteres sikkert, uden smitterisiko og efter sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Som altid sætter jeg en ære i at være den butik i branchen, der yder den bedste service og rådgivning. Dette fortsætter under krisen. Jeg er her! Det er mig, der besvarer mails, chat og telefon, så kontakt mig hvis du har brug for vejledning.

Af hjertet tak for din støtte når du handler i min butik!

Venlig hilsen Louise - sports bh nørd, ejer af wondersport.dk og kriseramt virksomhedsejer.