51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

sports bh

En god sports bh er alfa og omega uanset hvilken skålstørrelse du bruger. Her finder du sports bh'er fra A skål til M skål.

Hos wondersport.dk finder du kun sports bh'er, der giver en god støtte. De er alle specielt udvalgte og testede. Kun de bedste får lov at blive her på siden.

Sådan vælger du en god sports bh

Vælg altid sports bh efter din skålstørrelse og aktivitetsniveau. Der er stor forskel på sports bh'ens pasform til en lille barm i forhold til en stor barm. Derfor er det ikke de samme sports-bh'er der er gode til en lille barm og til en stor barm.

Vi har udvalgt de bedste sports bh'er til en lille barm, mellem barm, stor barm og ekstra stor barm nedenfor. Vælg sports bh'en ud fra din skålstørrelse.

Jo større skålstørrelse du bruger des mere støtte har du brug for i din sports bh. Læs mere om behov for støtte - også kaldet support level - i den store sports bh guide.

Alle vores sports bh modeller er udvalgte så de giver den gode støtte, der er behov for. Det er nemlig kun de bedste sports bh'er der er gode nok til løb, ridning, zumba og andre sportsgrene med mange hopbevægelser.

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side